Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Порушення рестораном карантину у Львові: заклад закрили і розпочали кримінальне провадження

У неділю, 18 квітня, у Львові у ресторані "Park. Art of rest" на вул. Вітовського біля будівлі СБУ відбувалося масштабне святкування дитячого дня народження.

Про це інформує Суспільне.

Про порушення карантину в ресторані стало відомо із дописів гостей вечірки у соціальній мережі Instagram. 

Зокрема у постах видно, що на вечірку запросили аніматорів та музикантів, серед яких артист, що дуже нагадує "Вєрку Сєрдючку". Чи справді це був Андрій Данилко у своєму найвідомішому образі, наразі невідомо.

Перехожі, які помітили гуляння, викликали на місце поліцію. Остання склала протокол про порушення карантину.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 325 (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - штраф від тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Міський голова Львова Андрій Садовий прокоментував випадок у ресторані «Park. Art of rest» і заявив, що заклад закриють за порушення карантину.

У ресторані коментувати цю ситуацію відмовилися.

Варто зауважити, що ресторан належить сім'ї відомого львівського бізнесмена, екснардепа Богдана Дубневича.

Додатково

Перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко провідомив, що у понеділок, 19 квітня відбулося засідання комісії з питань ТЕБ і НС, на якому було прийнято рішення про закриття двох закладів харчування, що досить грубо порушували карантин.

"Зокрема в ресторані Park.Art of Rest вчора відбулось масове дійство, масовий концерт за участю відомого виконавця. По-перше, цей заклад не мав функціонувати, по-друге, він піддавав загрозі всіх тих, хто там був, по-третє, це зневага то тих закладів, які не працюють і дотримуються всіх правил. Відтак, ми прийняли рішення про закриття цього закладу та ресторану «Замок Лева», де також було зафіксовано порушення. Поліцією складено протоколи на ці заклади і внесено їх в реєстр", – зазначив Москаленко.

У Львові закрили два заклади, які порушували карантин

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ