Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Пористи вважають, що провокація з листівками організована штабом Міжпартійного блоку „Не ТАК!”

Сьогодні, 6 лютого, ГП „Пора” поширила заяву у зв’язку з появою у Львові листівок-підробок, виконаних з використанням стилю „Пори”. Про це повідомила прес-служба ЛМО „Пора”.
У заяві, зокрема, сказано: „ГП „Пора” заявляє, що не має жодного відношення до цих плакатів-провокацій! Ми з’ясували, що ця провокація організована штабом Міжпартійного блоку „Не ТАК!”. Саме вони зацікавлені в роз’єднанні помаранчевої команди і розцінюють ПОРУ як свого давнього ворога. Нарешті ми дочекались, коли „есдекоподібні” повернулись до своїх улюблених чорних технологій. Уникнення відповідальності за порушення під час минулих президентських виборів дає можливість сьогодні банді Шурми, Козака, Сала та Медведчука продовжувати воювати такими методами. Ми заявляємо, що ПОРА в будь-якому випадку доб’ється того, щоб в’язниця для вищеперелічених осіб стала рідною домівкою. Якщо не посадити сьогодні – завтра вони будуть перетворювати наш світ – на світ із їхніми кримінальними законами. ПОРА попереджує львів’ян про ймовірність нових порцій бруду на парканах міста та закликає не вірити виразно брехливим листівкам і самим їх зривати.”
Маркіян Іващишин, лідер „Пори” у Львові, зазначив: „ГП „Пора” не має жодного відношення до цих провокативних листівок. Ми розцінюємо ці наліпки як провокацію реваншистських сил і ми хочемо наголосити, що черговий раз їм це не пройде! Банда Медведчука нестиме відповідальність і за це теж. „Пора” прискіпливо за цим прослідкує. Пористи зроблять все, щоб очистити місто від цього бруду, а також ми встановимо патрулювання міста, щоб надалі уникнути подібних провокацій!”. 
Нагадаємо, що у ніч з неділі на понеділок (5-6 лютого) в місті Львові з’явились плакати „ПОРА спитати хто винен у безладі?” На плакатах, які зроблені у стилі „Пори”, зображені Ющенко, Тимошенко та Литвин на фоні американського та українського прапорів. На плакатах вказані вихідні дані, котрі не відповідають дійсності (представники друкарні, яка вказана на плакаті стверджують, що це провокація). Провокативні плакати наліплені в найрізноманітніших місцях, включаючи бігборди, фасади, вікна тощо.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ