Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Посада менеджера філії "Суспільного" у Львові досі вакантна

Прийом документів для участі у додатковому конкурсному відборі на посади менеджерів та продюсерів регіональних філій Суспільного завершується у четвер, 25 січня. Станом на 15:00 вівторка, 23 січня, отримано документи від 51 кандидата: 32 – на посади менеджерів, 19 – на посади продюсерів філій, повідомило "Суспільне".

Менеджерів та продюсерів обиратимуть шляхом відкритого відбору. Попередній документарний відбір претендентів на посаду менеджера філії здійснюватиме департамент управління персоналом ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України", а на посаду продюсера – департамент управління персоналом спільно з представниками Ради генпродюсерів. Наступним етапом відбору стане співбесіда з конкурсною комісією, до якої входять голова та члени правління ПАТ "НСТУ".

За підсумками першого відбору, який тривав із 8 по 21 листопада, у більшості регіонів уже обрано менеджерів і продюсерів. У тих філіях, де конкурс не відбувся, призначили тимчасових виконувачів обов’язків менеджера й продюсера. Саме для цих філій оголошено повторний конкурс. Конкурс на посаду менеджера Дніпровської філії буде оголошено після адміністративного злиття Дніпровської та Криворізької філій Суспільного.

Нагадаємо, що за результатами конкурсу на посаду продюсера львівської філії "Суспільного" призначено Уляну Антоник.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ