Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Посадовці міської ради розділили між собою парки та зелені зони Львова…для прибирання

До загальноміської толоки, що відбуватиметься у Львові 11 квітня, долучаться працівники структурних підрозділів міської ради і прибиратимуть в усіх парках та зелених зонах міста. Зокрема парк «Знесіння» прибиратимуть: апарат виконавчого комітету, департамент «Адміністрація міського голови», департамент містобудування, управління архітектури та управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин.
Парк «Високий Замок» прибиратимуть департамент «Євро-2012», управління екології та благоустрою, управління інженерного господарства, транспорту і зв'язку, юридичне управління. У лісопарку «Зубра» працюватиме департамент економічної політики. У парку «Личаківський» – управління освіти та управління охорони здоров'я. У парк ім. Б. Хмельницького – управління культури і туризму. У парку ім. І. Франка – організаційне управління та архівний відділ. На площі Ринок працюватиме адміністративно-господарське управління.
Департамент житлового господарства та інфраструктури працюватиме у парку «Горіховий Гай». У парку «Погулянка» – департамент гуманітарної політики. У парку «Піскові озера» – управління інформаційної політики та зовнішніх відносин; у ППСПМЗДЗ «Стрийський парк» – департамент фінансової політики; у парку «Студентів» – управління капітального будівництва; музей «Личаківський цвинтар» – управління охорони історичного середовища.
У кожному районі визначено відповідальних за проведення Дня довкілля, розроблено план заходів для проведення толоки, зокрема і на безгосподарних територіях, дитячих і спортивних майданчиках, парках, скверах та інших об’єктах масового відпочинку під час толоки. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
Також до толоки запрошують підприємства, організації та установи, що розміщені на території району.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ