Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Посадовці управління капітального будівництва Львівської ОДА завдали бюджету понад 500 тис. грн збитків

Дії службових осіб управління капітального будівництва ЛОДА завдали бюджету понад півмільйона гривень збитків. Повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Зокрема, під час перевірки щодо додержання вимог бюджетного законодавства в Управлінні капітального будівництва Львівської обласної державної адміністрації прокуратура області виявила порушення при використанні бюджетних коштів. Йдеться про кошти для закупівлі житла військовослужбовцям у м. Трускавці.

 А саме, всупереч вимогам тендерного законодавства службові особи вказаного управлінння 2008 року перерахували більше як 566 тис. гривень за квартиру в будинку, який з 2007 року так і не зданий в експлуатацію.

Відтак 18 січня цього року прокуратура Львівської області відомості про кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ст.2 ст.364 КК України, внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Проведення розслідування за цим фактом доручено слідчому управлінню ГУ МВС України у Львівській області. Хід слідства перебуває на контролі прокуратури Львівської області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ