Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Політика

Посадовцям Луганської ОДА заборонили їздити на окуповану територію

З 20 січня цього року високопосадовцям Луганської облдержадміністрації, її структурних підрозділів, а також територіальних органів виконавчої влади, заборонено їздити на територію, що контролюється бойовиками так званих ЛНР та ДНР, повідомила прес-служба Луганської ОДА.

Заборона стосується заступників голови обласної держадміністрації, керівників і заступників керівників структурних підрозділів ОДА, апарату облдержадміністрації, територіальних органів центральних органів виконавчої влади, а також співробітників органів виконавчої влади, які мають допуск та дозвіл до роботи з документами, що складають державну таємницю.
Розпорядження на підставі статті 6 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» підписав голова Луганської ОДА Геннадій Москаль.

Таке рішення прийняте у зв’язку із загостренням бойової обстановки, зростанням терористичної активності бойовиків, чисельними фактами взяття заручників та з метою запобігання протиправним діям стосовно співробітників органів виконавчої влади.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ