Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Посадовиця-хабарниця з ЛКП: поліція Львова повідомила деталі

Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
1/2
Львівські поліцейські викрили корупційну схему легалізації самовільно реконструйованих об`єктів нерухомості. Про це повідомили 21 січня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.

Корупційну схему та осіб, причетних до її організації, викрили оперативники управління стратегічних розслідувань у Львівській області, слідчі слідчого управління обласної поліції за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури.

Керівника одного з ЛКП Львова підозрюють у хабарництві

За даними слідства, організувала схему керівниця Львівського комунального підприємства одного зі структурних підрозділів Львівської міської ради. За безперешкодне узаконення самовільно реконструйованих об’єктів нерухомості у Львові громадяни мали надати посадовиці 500 доларів США неправомірної вигоди.

У четвер, 21 січня, поліцейські затримали керівницю комунального підприємства одразу після отримання 500 доларів США.  

Жінка затримана в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення їй підозри в учиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

За скоєне підозрюваній може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ