Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Пошуки осіб, причетних до вбивства Степана Сенчука, тривають

Подальше проведення досудового слідства у кримінальній справі про вбивство Сенчука, як вже повідомлялось, з жовтня 2006 року Генеральною прокуратурою України доручено слідчому відділу прокуратури Львівської області. З метою розкриття злочину слідчим прокуратури направлено відповідні доручення органу дізнання – Управлінню МВС України у Львівській області, на який, згідно з чинним законодавством, покладено обов’язок щодо вжиття необхідних оперативно-розшукових заходів для встановлення обставин злочину і осіб, що його вчинили.
На даний час особи, причетні до вчинення цього злочину, не встановлені, а тому оперативно-розшукові дії продовжуються.
Задля активізації роботи щодо розкриття вказаного злочину до складу слідчо-оперативної групи включені працівники спецпідрозділу по боротьбі з організованою злочинністю і корупцією Управління СБУ у Львівській області.
Винні будуть притягнуті до кримінальної відповідальності після надходження відповідних матеріалів щодо них до прокуратури Львівської області. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі прокуратури Львівської області.
Нагадаємо, 29 листопада 2005 року біля Брюховицького кладовища кілер розстріляв екс-голову Львівської ОДА, голову спостережної ради корпрації „ЕкоЛан” Степана Сенчука.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ