Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Послугами дитячих магістралей Львівської залізниці цьогоріч скористалося понад 75 тисяч гостей

Послугами дитячих магістралей Львівської залізниці цьогоріч скористалося понад 75 тисяч містян і гостей Львова, Ужгорода, Рівного та Луцька. Про це повідомили в прес-службі Львівської залізниці.

Минулих вихідних усі дитячі магістралі регіональної філії «Львівська залізниця» завершили черговий сезон перевезень, упродовж якого вихованці залізничних гуртків у Львові, Ужгороді, Рівному та Луцьку проходили літню виробничу практику, забезпечуючи процес перевезень та обслуговування численних пасажирів. У цих містах малі залізниці вже давно стали не лише улюбленим місцем дозвілля для місцевих жителів, а й справжніми туристичними цікавинками для гостей. Загалом упродовж цього сезону дитячі залізниці перевезли понад 75 тис. дорослих і малих пасажирів.

Не лише успішним, а й рекордним за кількістю відвідувачів видався 67-й сезон перевезень на Львівській дитячій залізниці, послугами якої цьогоріч скористалося понад 32 тисячі пасажирів. Окрім сумлінного виконання своїх професійних обов’язків, упродовж сезону перевезень вихованці Львівської дитячої залізниці взяли участь у багатьох культурних, освітніх та соціальних заходах. Серед них – форум «Спадщина Європи: від ремесел до професій», дитячий профорієнтаційний фестиваль «Місто професій». На базі Львівської малої магістралі було організовано денний табір реконструктивної педагогіки для дітей із діагнозом аутизм. Крім того, цього літа на дитячій залізниці побували туристичні групи з багатьох регіонів України, а також із Польщі, Чехії, Франції та Англії.

Варто зауважити, що осінньо-зимовий період – не час відпочинку для юних залізничників. У цей період у навчальних класах дитячих залізниць під керівництвом досвідчених майстрів учні засвоюватимуть теоретичні знання, які закріплюватимуть на практиці наступного сезону перевезень.

Отож, шановні батьки і любі діти! Запрошуємо усіх охочих розпочати цікаву подорож в історію і сучасність залізничного транспорту! Всі дитячі залізниці будуть раді новим учням, а доросла Львівська магістраль – талановитим майбутнім працівникам!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ