Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Посол Швейцарії вважає Львівщину привабливою для швейцарських інвесторів

Сьогодні, 19 березня голова Львівської обласної державної адміністрації Микола Кміть провів офіційну зустріч із Надзвичайним і Повноважним послом Швейцарської Конфедерації в Україні Георгом Цублером, -- повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.
За словами голови облдержадміністрації, Львівщині цікаво було б перейняти досвід Швейцарії у туристичній сфері та у підготовці Чемпіонату Європи з футболу. Микола Кміть запропонував послу Швейцарії посприяти в організації центру навчання робочих груп, які перейматимуть волонтерський досвід до Євро-2012. «Нам також дуже важливо, аби швейцарські ЗМІ провели роз’яснювальну роботу що і як проводиться на Львівщині в контексті підготовки до Євро-2012», - наголосив керівник області.
Водночас Георг Цублер зазначив, що інвестиційний потенціал Західної України і Львівщини зокрема є великим і привабливим для швейцарських інвесторів. «Для ознайомлення з інвестиційним потенціалом Львівської області можна організувати поїздку представників швейцарської економіки, попередньо утворивши групи за інтересами і галузями», - запропонував посол.
Він також повідомив, що в червні у Львові відбудеться виставка «Швейцарський дизайн в Голівуді».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ