Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

Постраждалих під час вибуху у Львові везуть до Києва

Внаслідок вибуху в цеху підприємства «Вторкольормет» 04.04.2012 року у реанімаційне відділення 8-ї міської клінічної лікарні м. Львова госпіталізовано п’ятеро працівників, постраждалих під час вибуху. Зі слів головного лікаря 8-ї міської клінічної лікарні В. Обаранця, стан всіх хворих оцінюється як важкий, двоє постраждалих у дуже важкому стані – опіковий шок із загрозою для життя. У найважчому стані чоловік з опіковими ураженнямипонад 70% площі тіла. Про це повідомила прес-служба ГУОЗ ЛОДА.

Потерпілим рятують життя львівські медики спільно із київськими фахівцями.

За викликом головного управління охорони здоров’я облдержадміністрації до Львова прибув головний комбустіолог Міністерства охорони здоров’я України професор Г.Козинець.

Проведено перші оперативні втручання, проводиться протишокова терапія у повному обсязі у відповідності до клінічних протоколів.

Лікарським консиліумом за участі завідувачів відділень 8-ої МКЛ, головного комбустіолога МОЗ України проф.Г.Козинця, головного анестезіолога ГУОЗ Львівської облдержадміністрації проф.Я.Підгірного прийнято рішення про транспортування потерпілих до головного опікового центру України у м.Київ.

В.о.начальника головного управління охорони здоров’я облдержадміністрації О.Середа повідомив, що за сприяння МОЗ України у найближчі години до Львова прилетить гелікоптер системи МНС України. Цим авіатранспортом у супроводілікарської бригади Львівського обласного центру невідкладної медицини і медицини катастроф потерпілі під час вибуху пацієнти будуть перевезені в київську клініку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ