Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Потепління в Україні обіцяють з 30 січня

За прогнозами Українського гідрометеорологічного центру, 29 січня – 5 лютого в країні утримуватиметься мінлива погода при відносно високих температурних показниках. Про це під час брифінгу повідомив директор Гідрометцентру Микола Кульбіда. Про це повідомляє сайт Державної служби з надзвичайних ситуацій.

«30 січня починаючи з західних областей в Україну прийде потепління, яке згодом пошириться на південні та східні регіони. 31 січня на більшій території температура коливатиметься вдень в межах +1…+5°С, в Криму +3…+8°С, вночі близько 0°С. Наступні дні, 1-5 лютого, спостерігатимуться незначні коливання температури, але загалом вона буде вищою за норму на 4-7 градусів. Тож ми можемо оцінювати погоду як досить теплу», - зазначив Микола Кульбіда.

Водночас за його словами, у вівторок у більшості регіонів ще утримуватимуться морози: вночі -5...-10°С, вдень 0...-5°С. У Рівненській, Хмельницькій, Тернопільській, Івано-Франківській, Житомирській і Вінницькій областях температура буде найнижчою: вночі -12...-17°С.

Уже 30 січня практично на всій території України очікується потепління, температура вночі становитиме -1...-6°С, а вдень близько 0°С. Проте у Чернігівській, частині Київської, а також у Житомирській, Вінницькій і Черкаській областях температура вночі становитиме -10...-12°С.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ