Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Потрібно об’єднати українців, а не політичні сили – Олег Тягнибок

„Впродовж останніх десяти років я чую про всілякі об‘єднання УНП та НРУ, проте далі декларації вони не пішли. Так буде і сьогодні. Нам потрібно об‘єднувати українців, а не політичні сили”, – про це в коментарі „Гал-info” повідомив голова ВО „Свобода” Олег Тягнибок.
„Сьогоднішнє об‘єднання УНП та НРУ схоже на штучне об‘єднання політичних сил за вказівкою зверху. Тобто воно створюється з метою підтримати певну кандидатуру на наступних президентських виборах. Однак сьогодні ми ще знаємо, хто це буде. Перед тим, як ВО ”Свободі” об‘єднуватися з новоутвореним рухом УНП та НРУ, потрібно вирішити чимало проблем, які існують між нами, насамперед це ідеологічні протиріччя, розбіжності в ідеологічних поглядах майбутнього України”, – зазначив Олег Тягнибок.
За словами Олега Тягнибока, „таке об‘єднання можливе тільки за трьох умов. По-перше, повинна існувати чітка національна ідеологія. Також необхідно очистити владу від одіозних структур. Водночас це об‘єднання повинно утворюватися через саморозпуск вже існуючих політичних сил, а натомість реєстрацію новоствореної політичної сили чи руху”.
Водночас Тягнибок додав, що керівники новоствореного руху проти вступу до їхніх лав представників ВО „Свобода”, оскільки «ми переслідуємо національну ідею, а вони – демократичну».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ