Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Потрібно провести консультації із БЮТом, за якими принципами відбуваються призначення на місцях, — Володимир В’язівський

«На Львівщині відбуваються недемократичні призначення, і найближчим часом на засіданні фракції НУНС я буду піднімати це питання. Також потрібно вийти на формат розмови із фракцією Блоку Юлії Тимошенко, щоб обговорити питання: за яким принципом відбуваються кадрові призначення на місцях», — зазначив сьогодні на прес-конференції у Львові народний депутат від блоку «Наша Україна — Народна Самооборона» Володимир В’язівський.
«Призначення в область повинно відбуватися не на підставі індивідуальної вірності, а за принципом «трьох «П», за принципом, який ми неодноразово обіцяли своїм виборцям під час виборчої кампанії. Відтак призначення повинні відбуватися тільки за принципами: патріотизм, порядність та професіоналізм, але останнім часом постає і четверте «П» — партійність. Микола Пшевлоцький відповідав усім трьом критеріям», — зазначив В’язівський.
Відтак за його словами, «потрібно провести консультації із БЮТом, як ми призначаємо людей на місцях».
В’язівський також зазначив, що підтримує КУН і вважає звільнення Миколи Пшевлоцького та призначення нового начальника обласного управління земельних ресурсів у Львівській області. «Ідуть недемократичні призначення. Причин, чому так відбувається, може бути багато, але я не виключаю, що це питання дорогої львівської землі», — зазначив В’язівський.
Своєю чергою заступник голови ЛОО КУН Роман Дідусь додав: «Звільнення Миколи Пшевлоцького — це більше економічне питання, аніж політичне».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ