Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Повернення легітимного – дубль два. Головні тези

Якщо дуже довго дивитися на допит Віктора Януковича, то можна заразитися від нього якоюсь страшною хворобою головного мозку, яка, судячи з того, що Янукович говорить, дуже активно прогресує. Я вибрав для Вас найголовніше із цього прекрасного шестигодинного фільму, який спродюсувала і відзняла українська сторона на замовлення компанії «Яник і партнери».

Почав Вітя Федорович говорити правду і нічого крім правди, як тільки сів за стіл в Ростові. На цілковито технічне запитання: чи був він судимий, Янукович чітко і впевнено відповів – НІ. Хоча всі прекрасно знають про те, що у нього було дві судимості і він навіть сидів. Свого часу лєгітимний  підтвердив це в одному з інтерв’ю. Після того, як любитель страусів, так би мовити, «прощупав землю» і зрозумів, що можна говорити все, що хочеш,  і нічого йому за це не буде, – пішов  ва-банк. І наговорив такого, що не простять і за цілий тиждень, як би сказав Лесь Подерв'янський. Давайте розбиратися детальніше.

Розстріли на майдані

За шість годин допиту Янукович 23 рази сказав, шо він завжди був проти кровопролиття. А Небесну сотню розстріляли самі ж майданівці, які оточили головну площу країни і влаштували тир. А все для того, щоб опорочити чесне і чисте, як сльоза китайської плакальниці,  ім’я легітимного президента. І ніякого наказу стріляти він давав. Більше того, він навіть не причетний до розгону майдану. Насправді у всьому винен Льовочкін, який тоді очолював АП. А як думаєте, звідки у майданівців з’явилася зброя, за версією колишнього власника золотого батона? Правильна відповідь – Америка і Гейропа. А кому не дістався подарунок від Меркель і Обами, той ішов у відділок МВС, захоплював його і ставав щасливим володарем новенької гвинтівки.  Це ж так легко – піти і захопити відділок Міністерства внутрішніх справ.

Ну, а винні у всьому цьому, звичайно, ж ЗМІ, які спотворено подавали інформацію про Євроінтеграцію і навмисно нагнітали ситуацію в країні, закликаючи людей виходити на майдани. А ще, ми неправильно трактували його геніальні ідею щодо врегулювання конфлікту. Наприклад, ось як цю(???)

Зрештою угоду про асоціацію Янукович не підписав тому, шо в нас із ними різні рейки для поїздів. У них  – ширші,  у нас – вужчі. І шо тепер…. усі поїзди міняти?

Крим і втеча з України

Свою розповідь про втечу Янукович почав ще на прес-конференції в п'ятницю, 25 листопада. Тоді він заявив,  що то все брехня, що він вивозив фурами картини, золото і гроші. Насправді, щоб ви собі знали, він узяв зі собою лише «ручную кладь». Далі відео, на якому це чітко видно.

Тому попрошу Федоровича мене більше не ображати.

Також Постанова Ради, що президент самоусунувся, є неправдивою, оскільки, за словами Януковича, у цей час він був в Україні і пив чай з бубликами в Ахметова вдома, і останній може це підтвердити.

«22 лютого я був у Харкові і Донецьку, 23 – в  Криму, 24 виїхав з Криму ... Народ дезінформували, депутатів дезінформували»

Якраз по дорозі від Ахметова в Крим з Януковичем трапилось найцікавіше. Ну, по-перше, він дізнався, що екстрасенс, а по-друге, виявилося, що слух має такий, що може почути помах крила метелика в Бібрці, при цьому будучи в Києві. Якщо коротко, то найуспішніший крадій шапок на планеті Земля потрапив у засідку іноземців у військовій формі і без розпізнавальних знаків.

"У засідці люди між собою говорили, що у них є наказ розстріляти кортеж президента і нікого не залишити в живих".

Як ви розумієте, засідка була дуже успішною і добре замаскованою. Саме тому, Янукович знає, хто це був і які в них були плани, ну або повернімося до попередньої, більш імовірної версії – Федорович двоюрідний брат Бетмена і  має суперсилу.

 "Коли я їхав до Криму, я думав, що буду жити в країні, де діє конституція, де я президент ... Коли я приїхав до Криму, я почав шукати відповідь. І зрозумів, що виходу немає"

Для чого

Це, напевно, найголовніше запитання. Для чого ми допитуємо Януковича? До того ж як свідка? Кому потрібні його брехливі покази? Дядькові дали платформу, завдяки якій він може звернутися до цілої країни. Говорить те, що йому написали його спічрайтери, відверто працює для Кісєльова і Путіна і для красивої картинки в Мордорських ЗМІ. На моїй пам’яті – це найкрутіша політична піар кампанія. А найважливіше, що організована і оплачена вона українською стороною.

Якщо ви маєте думки з приводу того, для чого нам потрібно допитувати Януковича, пишіть у коментарях.

На завершення відео, яке можна дивитися вічноВолодимир Мельник, ведучий радіо ”Львівська Хвиля”

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ