Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Повернення знецінених вкладів – не подачка, а допомога тим, хто зневірився у попередній владі, – депутат Грещук

Голова фракції Партії регіонів у Львівській обласній раді Ігор Грещук упевнений –важливі соціальні ініціативи Президента України – крок назустріч людям, котрі цього потребують. Повідомила прес-служба Львівської обласної організації Партії регіонів.

«У нас в країні політики звикли критикувати владу і не бачити позитивів у роботі опонентів. Так бути не повинно. Ми маємо нести відповідальність за ті кроки, які робимо. Саме тому повернення втрачених вкладів Ощадбанку у розмірі тисячу гривень – цене подачка, а допомога тим, хто зневірився у попередній владі», - наголошує І. Грещук.

За його словами, обіцяне слід виконувати.«Однак, на жаль, лідери деяких політичних сил забули про власні обіцянки. Відтак, понад 6 мільйонів людей так і не дочекалися своєї «тисячі» гривень за рахунок повернення знецінених вкладівв Ощадбанку. Тож уряд за дорученням Президента Віктора Януковича знайде кошти, аби повернути їх людям», - переконаний він.

За словами голови фракції Партії регіонів у Львівській обласній раді, з 1 травня цього року ще й дев'ять мільйонів пенсіонерів отримають мінімум на 100 гривень більше, а із 1 липня цього року, відповідно до розпорядження Президента, в середньому на 165 гривень будуть підвищені пенсії військовослужбовцям, виплату яким не перераховували із 2008 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ