Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Повна програма відзначення 75-річчя УПА та Дня захисника України

Прес-служба Львівської ОДА поширила повну програму відзначення 75-річчя створення Української повстанської армії та Дня захисника України. Заходи пройдуть 14 жовтня з 9.00 до 18.30.

09.00 

Покладання квітів до Меморіалу невідомому вояку УПА.

09.25

Покладання квітів та запалення лампадок на могилах борців за незалежність України на полі почесних поховань № 67 Личаківського кладовища.

09.45 

Покладання квітів та запалення лампадок до могил загиблих під час проведення антитерористичної операції на сході України під музичний супровід на полі почесних поховань   № 76 Личаківського кладовища.

Проведення чину панахиди та громадського віче.

11.00

Молебень до Богородиці За Україну та її захисників в Гарнізонному Храмі Святих Верховних Апостолів Петра і Павла.

Впродовж дня

Експонування банерної тематичної виставки із зображеннями зразків зброї та військових одностроїв УПА, висвітленням ключових постатей періоду національно-визвольної боротьби на площі навпроти пам’ятника Тарасу Шевченку (просп. Свободи).

12.00 

Ритуал складання «Урочистої Клятви» першокурсників Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут на площі біля Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької.

13.30

Відкриття пам’ятника «Воїнам, що віддали свої життя за  Україну» біля військового храму Стрітення Господнього (вул. Батуринська, 1).

15.00

Мистецький проект «Пісня Перемоги» на Яворівському полігоні.

16.45

Спецпогашення поштової марки з нагоди 75-річчя створення УПА у дзеркальній залі Львівського Національного Академічного театру опери та балету ім. С. Крушельницької.

17.00

Урочиста академія з нагоди Дня захисника України та 75-річчя створення УПА у Львівському Національному Академічному театрі опери та балету ім. С. Крушельницької.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ