Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Повного фінансування Суспільне не отримало, але воно "буде жити", - Аласанія

Суспільне телебачення не отримало у першому півріччі повного фінансування, але попри це продовжить працювати.

Про це в коментарі Громадському на Львівському медіафорумі заявив голова правління Суспільного Зураб Аласанія.

За його словами, уряд виділив лише 59% фінансування, але обіцяв переглянути це питання. Проте більше грошей мовник не отримав.

"Мали переглянути у першому півріччі, але нічого не переглянули. Але ми звикли до цього. Кожного разу вони кажуть — переглянемо, але потім не переглядають. Тому ми на півроку живемо весь рік", — зазначив Аласанія.

Водночас очільник Суспільного запевнив, що воно разом із філіями продовжить роботу.

"Суспільне та його філії будуть жити. Єдине, що можу сказати, що є невизначеність політична. В адміністрації нинішнього президента мені були сказані дивні речі, які я не дуже розумію. До прикладу — стара система всім не подобалась, треба лікувати її. Але ліки можуть стати загрозою для життя і мати такий побічний ефект, що не зрозуміло, що з цього вийде. Тобто я такий насторожений", — розповів Аласанія.

Щодо того, чи залишиться він на посаді, рішення ухвалить суд. Засідання у справі про звільнення Аласанії призначені на 11 і 19 червня.

Нагадаємо, ввечері 31 січня голову Суспільного мовлення Зураба Аласанію достроково усунули з посади за рішенням Наглядової ради Національної суспільної телерадіокомпанії України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ