Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Позачергової сесії не буде, допоки не буде закрите ІІІ пленарне засідання ЛОР, – Мирослав Сеник

Позачергове засідання Львівської обласної ради не може відбутися швидше, ніж ІІІ чергове засідання ЛОР буде офіційно закрите, оскільки порядок денний сьогоднішньої сесії не вичерпаний і третє пленарне засідання не закрите, згідно з регламентом до закриття сесії не може бути й мови про відкриття позачергового засідання. Про це після закінчення сьогоднішньої сесії заявив голова ЛОР Мирослав Сеник.

За його словами, дії голови фракції БЮТ Ігоря Держка для нього самого не мають вигоди, оскільки він сам розуміє, що скасувати рішення Президента про звільнення чотирьох голів РДА неможливо скасувати.
Нагадаємо, що під час сьогоднішнього пленарного засідання Ігор Держко заявив, що фракція БЮТ скликатиме позачергове засідання для розгляду питання про звільнення голів РДА та аналізу діяльності Петра Олійника.
Нагадаємо, сьогодні, 23 червня 2006 року, розпорядженням Президента України Віктора Ющенка звільнено з посад чотирьох голів райдержадміністрацій Львівщини. Зокрема, звільнено Ростислава Новоженця з посади голови Яворівської районної державної адміністрації, Василя Паховчишина - з посади голови Самбірської районної державної адміністрації, Івана Давидяка - з посади голови Мостиської районної державної адміністрації, Олега Панькевича - з посади голови Бродівської районної державної адміністрації – за неналежне виконання службових обов'язків.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ