Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Позбавлення Бандери Героя – особисте рішення Януковича, – заява

В Блоці Юлії Тимошенко та партії «Батьківщина» вважають визнання недійсним указу президента про присвоєння звання Героя України Степанові Бандері політичним, а не юридичним рішенням.

Про це уповноважена заявити прес-служба БЮТ.

Цілком очевидно, що це - особисте рішення Віктора Януковича, і він лише прикривається судовою системою, яка сьогодні знаходиться під повним контролем президента та його адміністрації.

Скасування указу про присвоєння звання Героя України Степанові Бандері є прямим порушенням передвиборчої обіцянки Януковича про мораторій на ідеологічні питання, які роз’єднують суспільство.

Власне Януковичем та його урядом були порушені практично усі виборчі обіцянки. Саме тому, в умовах повного провалу соціальної політики, стрімкого зростання цін, тарифів на газ та комунальні послуги Янукович вирішив відволікти увагу людей на історичні питання.

Водночас в БЮТ та партії «Батьківщина» вважають, що скасування Януковичем указу про присвоєння звання Героя України Степанові Бандері жодним чином не вплине на роль та місце Бандери в українській історії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ