Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Пожертви на утримання УКУ від вірних УГКЦ становлять лише піввідсотка від необхідного — о. Борис Гудзяк

Те, що пожертвували вірні УГКЦ на утримання Українського католицького університету, в цілому становить лише півпроцента від загальної суми, яка потрібна для діяльності університету. Про це у коментарі «Гал-info» повідомив ректор УКУ о. д-р Борис Гудзяк.
 «Фінансовий стан УКУ справді складний, оскільки ми не фінансуємося державою. Проте ті кошти, які пожертували люди для нас дуже багато означають, і ми це дуже цінуємо», — зазначив ректор УКУ. За його словами, на майбутнє університет шукатиме спонсорів серед представників бізнесу для фінансової допомоги в утриманні університету. Щоправда, це не буде стовідсоткове утримання, щоб «не попасти у повну залежність від бізнесу».
Отець д-р Борис Гудзяк також додав, що наступного тижня проведе прес-конференцію, де розкаже про основні напрямки діяльності університету у найближчі роки.
 Нагадаємо, що 13 січня 2007 року на своєму засіданні Сенат УКУ у розширеному складі обрав о. д-ра Бориса Ґудзяка ректором цього навчального закладу на нову 5-річну каденцію.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ