Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Пожежники з усіх районів Львова вночі рятували людей під час пожежі у триповерховому будинку

Пожежно-рятувальні підрозділи шести районів Львова ліквідовували сьогодні вночі пожежу квартири. Близько двох годин знадобилось рятувальникам для ліквідації пожежі у одній з львівських квартир, що знаходиться на вул. Соломії Крушельницької. Про це „Гал-info” повідомили у прес-службі ГУ МНС України у Львівській області.
Одинадцятого січня за п’ять хвилин до третьої години ночі до Оперативно-координаційного центру ГУ МНС України в Львівській області надійшло повідомлення про займання в помешканні на третьому поверсі триповерхового житлового будинку. Вогонь знищив три кімнати в квартирі №5, перекриття на площі 20 м2 та пошкодив перекриття на площі 60 м2.
Небезпека пожежі полягала в тому, що вогонь міг розповсюдитись на іншу частину горища, де зберігалась велика кількість пінопласту. На щастя, рятувальникам вдалось припинити розповсюдження полум’я за межі однієї квартири. Для цього знадобилось розібрати значну площу дерев'яного перекриття між останнім поверхом і мансардою. Одна з автоцистерн залишалась на місці події до ранку аби попередити ймовірне повторне займання.
Збитки, завдані пожежею обчислюються у 209 500 гривень. Рятувальники, котрі прибули на місце врятували шість осіб з сусідньої квартири та евакуювали з будинку ще десятьох мешканців. Врятовані ж матеріальні цінності обчислюють у розмірі 200 000 гривень. Ймовірною причиною пожежі спеціалісти називають перекал печі на мансарді будинку.
Загалом, на пожежі працювали сім ланок газодимозахисників, шість автоцистерн та ще чотири одиниці допоміжної спецтехніки із шести районів міста.
Нагадаємо, що начальник Головного управління МНС України в Львівській області генерал-майор служби цивільного захисту Сергій Дмитровський звернувся до львів’ян з приводу стрімкого росту загибелі мешканців Львівщини. За його словами, в період святкувань (попереду ще не одне релігійне свято – це і Старий-новий рік, і Водохреща)  тому не зайвим було б черговий раз пригадати елементарні правила пожежної безпеки у побуті.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ