Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Позиція БЮТу про готовність віддати Литвину посади кількох губернаторів не є узгодженою із НУ – НС, проте вона може розглядатися — Тарас Стецьків

«Сьогоднішні слова кандидата у народні депутати від БЮТ Володимира Яворівського про те, що його політична сила готова віддати Володимиру Литвину посади кількох голів обласних державних адміністрації в разі його долучення до демократичної коаліції не є спільною позицією із «Нашою Україною – Народною самообороною». Це не погоджена позиція із нами, а власна ініціатива Блоку Юлії Тимошенко», — заявив «Гал-info» представник НУ – НС, кандидат у народні депутати від мегаблоку Тарас Стецьків, коментуючи сьогоднішні слова Володимира Яворівського.
«Хочу зазначити, що призначення голів обласних державних адміністрацій є виключною компетенцією Президента України Віктора Ющенка. Я особисто би розцінював слова Яворівського як його особисту думку та, можливо, самостійну ініціативу Блоку Юлії Тимошенко. Така думка має право на існування та вона може розглядатися», — сказав Тарас Стецьків.
Нагадаємо, сьогодні кандидат у народні депутати від Блоку Юлії Тимошенко Володимир Яворівський зазначив, що БЮТ готовий віддати Володимиру Литвину посади кількох голів ОДА в обмін на його підтримку та входження у демократичну коаліцію.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ