Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Позиція компанії UMC щодо встановлення базових станцій у Львові залишається незмінною

Компанія UMC підтвердила свою позицію щодо законності встановлення базових станцій стільникового зв’язку у Львові – про це „Гал-info” повідомив експерт з зовнішніх відносин UMC Віталій Мухін, коментуючи заяву начальника відділу телекомунікацій управління транспорту та зв’язку ЛМР Андрія Швайки щодо того, що з 217 базових станцій стільникового зв’язку, встановлених у Львові, лише три встановлені законно і мають рішення виконкому Львівської міської ради про встановлення такої станції.
   Зокрема, він зазначив: „UMC  знаходиться в постійному діалозі з Львівською міськрадою з приводу встановлення базових станцій. Окрім того, базові станції, введені UMC в експлуатацію, відповідають всім вимогам законодавства. Що стосується фінансового аспекту, то UMC є одним з найбільших в Україні платників податків (більше 3,5 млрд гривень в 2005 році), сумлінно сплачуючи всі податки, збори та нарахування, передбачені законодавством. Крім цього, компанія займає активну соціальну позицію і робить великий внесок в рішення соціальних проблем України, зокрема, західного регіону. У даний час ані закони, ані інші нормативні документи, не передбачають вимог, які висуває Львівська міськрада. UMC неодноразово доносила свою позицію до представників міськради, зокрема, під час „круглих столів”, які проводить виконком Львівської міськради”.
 Нагадаємо, аналогічний коментар „Гал-info” 3 грудня надала експерт відділу зовнішніх відносин компанії UMC Вікторія Тренковська.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ