Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ПП Грицай може тимчасово здійснювати перевезення за маршрутом Дрогобич-Львів

ПП Грицай може здійснювати перевезення за маршрутом Дрогобич-Львів через Миколаїв принаймні до 24 березня, коли відбудеться чергове засідання тендерного комітету щодо перевезень. Про це під час брифінгу повідомив перший заступник голови Львівської ОДА Мирослав Сеник.
Він також розповів, що раніше автомобілі ПП Грицая працювали в різних підприємствах. У 2005 році власники тих підприємств відмовилися від їхніх послуг і вони залишилися без роботи.
Натомість Дрогобицька райрада звернулася з проханням відкрити додатково 5 рейсів до Львова через Пустомити. З цього приводу оголосили тендер і тимчасово надали право на перевезення за цим маршрутом ПП Грицаю. Проте автомобілі ПП Грицая здійснювали маршрут Дрогобич-Львів не через Пустомити, а через Миколаїв, на що поскаржилися інші перевізники. Згодом з’ясувалося, що ПП Грицай перевозив пасажирів за неузгодженим маршрутом через аварійний стан дороги біля Пустомит, проте, як зазначив Мирослав Сеник, він не повідомив про стан тієї дороги.
За рішенням тендерного комітету 10 березня було надано два дозволи на перевезення пасажирів Миколаївському АТП, два – „Галич-Авто”, один – ПП Грицаю.
Як повідомив Мирослав Сеник, ПП Грицай почав пікет ще 10 березня, проте учасники пікету (11 машин та 15 осіб) не висунули вимог. Представники адміністрації, за словами Мирослава Сеника, самі виходили до них і дізнавалися про вимоги.
Зараз діє рішення про те, щоб тимчасово призупинити рішення тендерного комітету для перевірки фактів щодо того, що інші перевізники подали неправдиву інформацію.
ПП Грицай натомість вимагає звільнення голів автотранспортної інспекції, а також 10 дозволів на здійснення перевезень за маршрутом Дрогобич-Львів.   
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ