Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ПР і «Сильна Україна» таки об’єднуються – спільна заява партій

Партія регіонів і партія «Сильна Україна» вимагають спростування інформації видання «Комерсант-Україна» про начебто відсутність успіху в об'єднанні, повідомила прес-служба «Сильної України».

«Інформація, поширена виданням з посиланням на неназвані джерела, про те, що керівництво Партії регіонів начебто не виконує кадрових вимог «Сильної України», не відповідає дійсності. Ми вважаємо, що за нею стоять наші опоненти, які хочуть перешкодити об'єднанню конструктивних політичних сил для реалізації проголошених Президентом реформ.

Ми щиро шкодуємо, що таке поважне видання як «Комерсант-Україна» стало інструментом в руках у наших опонентів. Справжня причина цього - відхід від неухильного дотримання журналістських стандартів. Зокрема, в гонитві за сенсацією видання не спромоглося перевірити отриману інформацію у неназваного джерела, що змушує засумніватися в її достовірності.

На нашу думку, виданням було порушено принцип збалансованості інформації, який передбачає необхідність донесення до читача протилежних точок зору. У питанні об'єднання партій не була представлена позиція керівників ПР і «Сильної України», які безпосередньо займаються цим питанням.

Об'єднавчий процес проходить гласно, публічно і відкрито. Можливо, не так швидко як нам би хотілося, але в ньому немає місця ультиматумам, а є - партнерське обговорення спільних кроків.

Партія регіонів і «Сильна Україна» підтверджують намір завершити об'єднавчий процес найближчим часом. Партія регіонів зацікавлена у вступі до своїх лав членів «Сильної України». Тільки об'єднавши зусилля наших активістів, ми зможемо домогтися, щоб громадяни відчули позитивні зміни від реалізації реформ», - йдеться у спільній заяві партій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ