Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Практично сформований проект порядку денного завтрашнього сесійного засідання Львівської міської ради

Серед питань, що розглядатимуться на завтрашній сесії Львівської міської ради, будуть питання про реформування газети «Ратуша», про підготовку до святкування 750 -річчя Львова, про прийняття на баланс міста гуртожитку за адресою А.Лінкольна, 29 та чотири протести прокурорів.  Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської міської ради. 
 Згідно з попередніми даними, на пленарному засіданні ЛМР розглядатимуться питання: про затвердження нового головного редактора газети «Ратуша», депутатський корпус заслухає інформацію про підготовку до святкування 750-річчя  міста Львова, звіт про виконання  міського та районних  бюджетів Львова. Також  розглядатимуться  два  протести прокурора м.Львова, один  прокурора Львівської області і один прокурора Галицького району. Крім того депутати прийматимуть зміни до ухвали про прийняття гуртожитку ДП «Текстиль» ЗАТ «Левтекс»  на  вул. А.Лінкольна, 29 у власність територіальної громади міста Львова.
 Зараз президія Львівської міської ради закінчує формування поряду денного. Сесія Львівської міськради відбудеться 18 травня о 10.00.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ