Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Працедавці Львівщини пропонують 1 230 вакансій, найменше у Моршині - 7

Упродовж десяти днів лютого працедавці Львівщини поінформували службу зайнятості про наявність 1 230 не укомплектованих робочих місць, – повідомили у Львівському обласному центрі зайнятості.

 

Найбільша потреба в кадрах спостерігалася на львівських підприємствах, в установах та організаціях (надійшло 488 вакансій), натомість у Моршині працедавці задекларували лише 7 вільних робочих місць.

 

У першій декаді цього місяця до центрів зайнятості звернулося 2 306 осіб у пошуках праці. У середньому щодня було зареєстровано 288 мешканців області, що на 51 особу більше за середньоденну чисельність звернень у січні. Зокрема, у Львівському міському центрі зайнятості посередництва у працевлаштуванні у перші дні лютого щоденно потребували в середньому 52 львів'ян. У Дрогобицькому, Самбірському, Золочівському районах зверталося до служби зайнятості від 18 до 20 людей.

 

Станом на 10.02.2010 року послугами служби зайнятості користувалися 25 998 осіб. Водночас у базі даних вільних робочих місць числилося 1 498 пропозицій роботи. Найменше вакансій у Сколівському, Радехівському, Яворівському, Буському районах, де налічується до 5 вільних місць праці, а львів'яни можуть обирати майбутню діяльність з-поміж 957 вакансій.

 

За одну пропозицію роботи на Львівщині в середньому конкурувало 17 безробітних громадян. Однак у Золочівському, Яворівському та Миколаївському районах таких претендентів значно більше - від 255 до 150.

 

Всього з 1 по 10 лютого фахівці обласної служби зайнятості працевлаштували 1 127 жителів області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ