Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Працівник слідчого ізолятора передавав засудженим мобілки

Волинські правоохоронці викрили працівника пенітенціарної служби, який за окрему плату передавав засудженим мобільні телефони. Про це повідомили в УМВС України у Волинській області (за матеріалами УБОЗ).

Працівник слідчого ізолятора управління Державної пенітенціарної служби України у Волинській області у якості дарунка двічі отримав для себе неправомірну вигоду на загальну суму 820 гривень за те, що передав засудженим мобільні телефони із зарядними пристроями до них та сім-картками.

Відтак, посадовець порушив обмеження щодо використання службового становища та пов’язаних із цим можливостей, обмеження щодо одержання дарунків (пожертв), які передбачені, п.1 ч.1 ст. 8 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції», отримавши неправомірну вигоду, внаслідок чого вчинив адміністративне корупційне правопорушення, відповідальність за яке передбачена ч. 2 ст. 172-5 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

На посадовця склалиадмінпротоколпро вчинення корупційного правопорушення. Тепер чоловікові доведеться сплатити штраф від 850 до 1 тис.700 грн із конфіскацією отриманих грошей.Матеріали направлено на розгляд суду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ