Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Працівникам лікарень Львівщини, які інфікувались COVID-19 виплатять разову допомогу

Голова Львівської ОДА Максим Козицький підписав розпорядження про виплату разової допомоги працівникам медичних комунальних некомерційних підприємств.
Фото Самбірська районна державна адміністрація

«Ресурс у розмірі 95 тисяч гривень розподілили між усіма закладами охорони здоров’я. Два посадових оклади виплатять працівникам обласної інфекційної, госпіталю інвалідів війн та репресованих, фтизіопульмонологічного центру, ОХМАТДИТу та центру медицини катастроф. Разом із тим по одному посадовому окладу виплатять працівникам інших медичних комунальних некомерційних підприємств Львівської обласної ради», - зазначив заступник голови Львівської ОДА Іван Собко.

На виплату разової допомоги мають право працівники медичних комунальних некомерційних підприємств та медичних комунальних закладів Львівської обласної ради, які в період з 12 березня 2020 року до 15 травня 2020 року пройшли стаціонарне лікування в лікувальних закладах охорони здоров'я з підтвердженим діагнозом захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

У четвер на черговому засіданні сесії обласної ради запропонують зміни до цього рішення, аби під фінансування потрапили і ті працівники медзакладів, які інфікуються до 5 липня.

Також голова ОДА ініціює можливість охоплення фінансовою допомогою сім’ї померлих працівників обласних медичних установ.

Зазначимо, станом на в області станом на 1 червня захворіло 363 медичних працівники, зокрема, 137лікарів, 155осіб середнього медперсоналу, 57 – молодшого та 14 інших. Уже одужало 100 медиків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ