Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Працівникам міськради, яких звільнять в результаті зміни структури, будуть запропоновані інші посади

Робоча група з координації роботи щодо реорганізації  структури виконавчих органів  Львівської міської ради зараз збирає інформацію для ефективного розмежування  повноважень виконавчих органів.
“Зараз ми спільно з управліннями вирішуємо, яким чином можна якнайбезболісніше  провести скорочення 56 працівників управлінь, яке обов’язкове згідно з ухвалою про нову структуру. Начальники управлінь подають певні пропозиції щодо оптимізації і ефективності  роботи управління, а також можливих кандидатур під скорочення. Кожного працівника буде попередньо повідомлено про звільнення і запропоновано іншу посаду”, - повідомив “Гал-info” член робочої групи з координації роботи щодо реорганізації структури виконавчих органів  Львівської міської ради Любомир Зубач.
   Реорганізація структури полягає у тому, що у кожному напрямку будуть створені департаменти, які повністю нестимуть відповідальність за доручену роботу. Таким чином, нова структура міської ради буде набагато ближчою та доступнішою для громадськості. На даний час розробляються концепції роботи (положення) усіх управлінь і подаються на розгляд робочій групі. До 15 вересня усі ці положення мають бути затверджені.
        Нагадаємо, що нова структура виконавчих органів міської ради відповідно до ухвали Львівської міської ради від 06.07.2006 р. № 94 буде введена в дію з 1 жовтня цього року, але не раніше з часу чіткого розмежування обов’язків  виконавчих органів ЛМР.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ