Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Працівникам ВАТ «Львівський завод комунального устаткування» погасять заборгованість по зарплаті максимум через три дні

Гроші працівникам ВАТ «Львівський завод комунального устаткування» (одного з правонаступників Львівського автобусного заводу) перечислять на зарплатні рахунки, як тільки казначейство перерахує гроші на відповідний рахунок «Укрексімбанку». Про це в коментарі «Гал-info» розповів начальник головного управління промисловості області Ростислав Сорока.
За словами Сороки, підприємство виготовило і поставило продукцію на державне замовлення Донецькому, Чернівецькому та Винницькому комунальним паркам, і зараз голова спостережної ради ВАТ «Львівський завод комунального устаткування» домовився про те, щоб вони перерахували гроші в Державне казначейство, через яке проходять всі платежі державних замовлень. «Зараз відлік іде не на місяці, а на години, максимум ця процедура займе 3 дні. Як тільки Держказначейство отримає платіжки і перешле гроші на розрахунковий рахунок банку, працівники підприємства одразу отримають зарплату», – сказав Сорока.    
30.0001% акцій ВАТ «Львівський завод комунального устаткування» володіє ПП "Електрокабельпостач",  10.3706% – фізичні особи резиденти.
Нагадаємо, що 3 грудня працівники ВАТ «Львівський завод комунального устаткування» влаштували страйк, вимагаючи виплату заборгованості по заробітній платі за три місяці. У протилежному випадку, погрожували профспілка та керівники цехів, вони звернуться до ФДМУ з тим, щоб він переглянув процес приватизації підприємства.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ