Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Працівниками міліції затримано 17 громадян Молдови без жодних документів, які планували транзитом через Україну потрапити до Італії

Вночі із 23 на 24 червня 2006р. в одній із квартир м. Львова працівниками міліції було затримано 8 громадян Республіки Молдови, які перебували на території України без відповідних документів. Виявилось, що в помешканні залишились не всі „мандрівники”, які незаконно проживали на території України. Про це повідомляє центр громадських зв’язків УМВС України у Львівській області.

Оперативники дізнались, що решта правопорушників залишили місто і мають намір перетнути державний кордон України і в подальшому, транзитом через Польщу, потрапити до Італії.
Приблизно 01.00 год. біля одного села Старосамбiрського району Львівської області співробітниками органів внутрішніх справ були зупинені два автомобілі марки "ВАЗ 2109" пiд керуванням приватних таксистів 1961 та 1962 років народження, мешканців м. Львова. В машинах, крім водіїв, міліціонери виявили 9 осіб - всі громадяни Республіки Молдови і всі - без відповідних документів. Серед пасажирів був і наймач житла у м. Львові, де тимчасово проживали нелегали, також громадянин Молдови.
Організатор цих незаконних перевезень поки що не затриманий. Відомо, що він є співвітчизником нелегалів.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ