Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Працівники ДАІ Львова знайшли автомобілі, власник яких винен банку близько 2 млн гривень

Працівники відділу ДАІ Львова знайшли дві вантажівки та причеп, що належали боржнику-втікачу. Власник цих транспортних засобів назичив у банку близько двох мільйонів гривень. Про це повідомили учора, 31 березня, у прес-службі ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області

 

Чоловік узяв кредит під заставу майна для розбудови власного бізнесу. Якийсь час він займався перевезеннями, проте доходи від такої справи не покривали видатки. Віддавати позичене було просто нізвідки. Тож підприємець став усе рідше з’являтися у банку, а згодом і взагалі зник. Аби повернути заборговане, банкіри звернулися до виконавчої служби.

 

Втім, розшукати майно підприємця виявилось не так уже й просто. Сам боржник назичив кругленьку суму не лише у банку, але й у знайомих. Зрозумівши, що із кредиторами навряд чи вдасться розплатитись, чоловік утік за кордон.

 

 Та все ж авто вдалось розшукати на території одного з уже не діючих підприємств. «Було встановлено, що дві вантажівки та причеп, які належали цьому боржнику, знаходяться на вулиці Пимоненка у Львові. Ми одразу ж повідомили про знахідку працівників виконавчої служби», -  розповів начальник ВДАІ міста Львова підполковник міліції Богдан Мицак.

 

Державні виконавці описали вантажівки та причеп і передали їх на зберігання для подальшого погашення позики. Чоловік ще матиме п’ять днів, аби віддати борги. Якщо ж цього часу йому виявиться замало, автомобілі продадуть «з молотка», а отримані кошти підуть банку.

 

За словами Ігоря Титли, це вже не перший випадок, коли правоохоронцям вдається розшукати автівки боржників. Тільки з початку року міліціонери встановили місцезнаходження чотирьох транспортних засобів, власники яких заборгували кругленькі суми й відмовлялись повертати позичене. І це лишень у Галицькому районі Львова.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ