Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Працівники ДАІ затримали злочинну групу, що обікрала офіс туристичної фірми

Уночі 22 липня працівники Жовкiвського взводу ДПС ВДАІ при УМВСУ у Львівській області зупинили автомобіль”ВАЗ-21013”, за кермом якого сидів львів’янин і ще троє молодиків.  Працівники ДАІ почали перевіряти автомобіль, що пасажирам не зовсім сподобалось. Молодики поводили себе агресивно і намагались втекти, але працівники ДАІ, застосувавши прийоми рукопашного бою, все ж таки затримали зловмисників. 
   Під час перевірки документів та автомобіля у багажному відділенні було знайдено комп’ютерну та копіювальну техніку, під заднім сидінням було виявлено пристрої для зламування броньованих дверей та сейфів. А після проведених заходів було встановлено, що в ніч на 22.07.2006 року даною організованою групою громадян було скоєно проникнення в приватне підприємство, яке займалось туристичним бізнесом. З офісу викрадено комп’ютерну і копіювальну техніку.
Громадяни після затримання були доставлені в Жовківський РВ УМВСУ у Львівській області. В ході попередньої перевірки встановлено, що це злочинне угруповання підозрюється у скоєнні серії крадіжок, в тому числі квартирних на території Львівської області та міста Львова.
 Ведеться слідство, зловмисники будуть покарані, а працівникам ДАІ, спасибі за плідну працю. Повідомила Ольга Детюк, ЦГЗ УМВС України у Львівській області. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ