Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Працівники Державтоінспекції Львівщини вирушили у зону АТО

Сьогодні, 6 січня, у зону проведення антитерористичної операції вирушили ще п’ятьнадцять працівників Державтоінспекції Львівщини. Вартові доріг замінять на посту свої колег, які вже місяць несуть службу на сході країни. Прес-служба управління ДАІ у Львівській області

Перед виїздом до правоохоронців звернувся із настановами заступник начальника Головного управління міліції Львівщини, полковник Сергій Маруняк. Він зазначив, що працівники Державтоінспекції одними з перших вирушили у зону проведення антитерористичної операції і завжди достойно виконували покладені на них завдання.

«Серед тих, хто їде сьогодні на схід, - справжні патріоти, які вболівають за єдність держави», - наголосив полковник міліції Сергій Маруняк.

Він побажав правоохоронцям гідно виконати свої обов’язки та неодмінно повернутися додому живими і здоровими.

Керівник Державтоінспекції Львівщини, полковник міліції Олександр Хутняк відзначив, що працівники ДАІ області вже вшосте вирушають у зону АТО. На сході країни правоохоронці виконують покладені на них завдання, зокрема, патрулюють на блок-постах, забезпечують супроводження вантажів та стежать за безпекою дорожнього руху.


Проводжати правоохоронців прийшли їхні рідні, друзі та колеги. Вони побажали хлопцям витримки, мужності, удачі, Божої ласки та щоби Ангел-Охоронець оберігав їх від усіх небезпек!


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ