Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Працівники ЛАЗу вимагають передати відомчі гуртожитки підприємства у комунальну власність міста

Мешканці відомчих гуртожитків ЛАЗу звернуться до міського голови Львова з проханням передати відомчі гуртожитки у комунальну власність Про це повідомив «Гал-info» Вадим Ковалевич, голова профспілки «Захист праці». За його словами після сьогоднішнього виступу профспілка «Захист праці» сформує листа до міського голови, де будуть вказані всі вимоги мешканців відомчих гуртожитків та з прохання взяти відомчі гуртожитки у комунальну власність.
У вересні профспілка «Захист праці» також планує провести компанію громадянського тиску. Про це повідомив нам Вадим Ковалевич, голова профспілки «Захист праці». За його словами така ситуація, коли дітей мешканців не реєструють у гуртожитках порушує права мешканців гуртожитків є у всіх відомчих гуртожитках Львова. «З цим треба навести лад» — зазначив Вадим Ковалевич.
Сьогодні, 28 червня, у День Конституції працівники ВАТ «ЛАЗ» , які проживають у відомчих гуртожитках по вулиці Науковій, 16 та Кульпарківській, 139, пікетують головний офіс підприємства.
Пікетуючи вимагають припинення протиправних дій адміністрації підприємства стосовно мешканців гуртожитків. Зокрема в цих гуртожитках адміністрація не хоче проводити реєстрацію дітей мешканців, тобто діти працівників заводу залишаються бездомними. Також мешканці гуртожитку не розуміють з якою метою була поставлена в гуртожитках воєнізована охорона.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ