Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Працівники лікарні відновного лікування хочуть розказати урядовій делегації про львівський безлад

Близько 20 працівниць Львівської обласної лікарні відновного лікування пікетують ЛОДА – про це „Гал-іnfo” повідомила голова профспілки Львівської обласної лікарні відновного лікування Ірина Платок.
 „Працівники лікарні зібралися біля Львівської адміністрації для того, щоб розказати офіційній делегації з Києва про безлад, який діється у Львові, і нарешті вибороти постійне приміщення для лікарні відновного лікування”, – наголосила Ірина Платок.
Нагадаємо, конфлікт довкола лікарні відновного лікування триває майже рік. Вимоги, які ставить колектив лікарні відновного лікування до обласного управлінням охорони здоров’я, до ЛОДА, до обласної ради: припинити процес ліквідації Львівської комунальної обласної лікарні відновного лікування, як першої  такої лікарні у Львові та єдиної мережі закладів відновної медицини на Львівщині; повернути безпідставно відібране у лікарні приміщення на вул. Короленка, 9, у якому заклад перебував упродовж 60 років; звільнити з посади головного лікаря Ярослава Шевчука, який став співучасником та виконавцем афери з позбавленням лікарні приміщення на Короленка; провести службове розслідування і покарати винних у незаконному відчуженні будівлі на вул. Короленка, 9; видати представнику профспілкової організації лікарні ухвалу апеляційного суду від 30 листопада 2006 року для можливості її подальшого оскарження у вищих судових інстанціях.
22 січня на президії Львівської обласної ради було прийняте рішення про збереження юридичної адреси Львівської обласної лікарні відновного лікування та про її тимчасове розміщення у госпіталі інвалідів та ветеранів, що у Винниках. Питання щодо постійного місця розташування лікарні мають вирішити упродовж 2007 року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ