Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Працівники лікарні відновного лікування відмовляються від приміщення у винниківському госпіталі

Працівники Львівської обласної лікарні відновного лікування відмовляються від перенесення лікарні у приміщення Госпіталю інвалідів війни та репресованих, що у Винниках, – про це «Гал-іnfo» повідомила голова профспілки Львівської обласної лікарні відновного лікування Ірина Платок.
За її словами, приміщення, яке пропонують надати лікарні, є тимчасовим і не постійним. Також для працівників є незручним те, що відділи лікарні відновного лікування розкидають по усьому госпіталі, хоча й пообіцяли виділити приміщення в одному корпусі. «Влада хоче спочатку розчинити лікарню відновного лікування по Госпіталю інвалідів війни та репресованих, а з часом її ліквідувати, – сказала Ірина Платок. – Там немає зручних умов для праці».
Нагадаємо, що для лікарні відновного лікування, як один із варіантів, пропонують приміщення у Госпіталі інвалідів війни та репресованих, що у Винниках, адже, як зазначав начальник Головного управління охорони здоров’я ЛОДА Ігор Герич, цей комплекс має добру інфраструктуру, окрім того, у госпіталі знаходяться два ортопедичні відділення, єдині у Львівській області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ