Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Працівники лікарні відновного лікування знову погрожують страйком та безстроковим голодуванням

Працівники Львівської комунальної лікарні відновного лікування, а також пацієнти погрожують страйком та безстроковим голодуванням на знак протесту проти рішення Львівської обласної ради від 15 листопада 2005 року «Про реорганізацію Комунальної Львівської лікарні відновного лікування шляхом її приєднання до Обласного госпіталю інвалідів і репресованих ім. Юрія Липи» фактично узаконено ліквідацію лікарні. Про це сьогодні, 5 грудня 2006 року, під час прес-конференції повідомила голова профспілки лікарні відновного лікування Ірини Платок.
«На сьогодні наша лікарня лікує найбідніші верстви населення, — зазначила Ірина Платок. — Зокрема, ми лікуємо 4 800 хворих щорічно. Тепер 176 працівників нашої лікарні підлягають звільненню».
«Ми добиваємося справедливості шляхом судових процесів, а також ми готові до радикальних дій», — додала голова профкому. За її словами, зараз у відбувається три судові процеси – про ліквідацію лікарні, відповідно до рішення облради, про повернення приміщення на вулиці Короленка, 9 та виселення лікарні з Брюхович і про орендну плату.
Також працівники лікарні підготували відкритий лист до Президента України, Кабінету Міністрів України з проханням допомогти у вирішення цієї проблеми.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ