Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Працівники Моршинського заводу шукатимуть справедливості в Януковича

Сьогодні, 16 листопада, під стінами Галицькогго районного суду працівники Моршинського заводу мінеральних вод провели мітинг, на якому прийняли відповідну резолюцію. В такий спосіб люди хочуть захистити своє підприємство і свої робочі місця. Резолюцію буде надіслано Президенту України та Прем’єр-міністру, керівництву Державної податкової служби.

Нагадаємо, нині в цьому Галицькому суді розглядали кримінальну справу проти генерального директора заводу Валерія Жовніра, якого звинувачують в умисному ухиленні від сплати податків на суму 3 млн 100 тис. грн. Так, суд відхилив скаргу і залишив без змін постанову про відкриття кримінальної справи на керівника Моршинського заводу мінеральних вод.

В резолюції працівники висловлюють свій протест проти зухвалих спроб рейдерського захоплення активів компанії - при підтримці місцевих податкових органів та судів, а також проти переслідування керівництва підприємства.

«Наше підприємство – це не тільки робочі місця, а й багатомільйонні відрахування у бюджети всіх рівнів. Від цього залежить і виплата пенсій і стипендій студентам й інших видів соціальної допомоги для наших людей. Сьогодні підприємство опинилось на межі закриття, а на його гендиректора Валерія Жовніра відкрито сфабриковану кримінальну справу. Ми вимагаємо повернути розгляд даної справи у правове поле... Ми захищаємо не тільки свого керівника, ми захищаємо своє підприємство. Ми залишаємо за собою право на рішучі форми протесту. Геть руки від директора Валерія Жовніра. Дайте нам можливість спокійно працювати», – йдеться в документі.

-
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ