Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Працівники податкової міліції вилучили фальсифікат алкоголю на суму 250 тис. грн

Працівники головного відділу податкової міліціїСДПІ ВППуЛьвові вилучили понад 1000 півлітрових пляшок алкогольної продукції, маркованоїмарками акцизного податку з ознаками підробки, 5 пластикових бочок ємністю 200 л.,кожна заповнена рідиною з різким запахом спирту. Також вилучено етикетки, марки акцизного податку, корки, картон для формування ящиків, тара та обладнання для виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв. Про це повідомили у відділі масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадянСДПІ ВПП у Львові

До працівників податкової міліції із заявою про підпільний продаж неякісних алкогольних напоїв в одній з приватних квартир м. Львова звернувся гр. К., якому після вживання придбаного алкоголю знадобилася медична допомога. Лікарями буловстановлено діагноз - гостре отруєння сурогатами алкоголю.

Під час огляду зазначеної квартири податківцями виявлено та вилучено дві пластикові бочки місткістю 100 л кожна із залишками спирту та готового фальсифікату, а також знаряддя для його виготовлення. За вказаним фактом порушено кримінальну справу.

Крім того, працівниками податкової міліції нещодавно було припинено незаконну діяльність підпільного цеху з виробництва фальсифікованих алкогольних напоїв, що діяв на території одного з гаражних кооперативів м. Львова.

За вказаним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 204 КК України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ