Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Працівники податкової перевірили 34 підприємства, за результатами яких донарахували 189, 633 млн грн.

Працівники податкової служби Львівщини  провели перевірки 34 бюджетоутворюючих підприємств, за результатами яких донарахували  189,633 млн грн, також податківцям вдалось зменшити від’ємне значення об’єкту оподаткування податком на прибуток на 8,256 млн грн та попередити  відшкодування ПДВ в сумі 5,696 млн  грн. Про це повідомляє відділ зв’язків із громадськістю ДПА у Львівській області.
Упродовж січня-липня цього року підрозділи контрольно-перевірочної роботи ДПА у Львівській області фактично розпочали 1 327  планових комплексних документальних перевірок суб’єктів господарювання – юридичних осіб. Результативність планових комплексних документальних перевірок за вказаний період становить 96 %.
Поряд з тим податківці провели 1 806 позапланових перевірок на виконання додаткових доручень Кабінету Міністрів України, ДПА України, правоохоронних органів, а також закінчили 298 перевірок, розпочатих минулого року, за результатами яких у 293 випадках встановили порушення податкового законодавства.
За той же період проведено 113 документальних перевірок підприємств, які задекларували збитки за результатами фінансово-господарської діяльності. За результатами цих перевірок податківці зменшили від’ємне значення об’єкту оподаткування на загальну суму 19 млн. 909 тис. грн. та донарахували податок на прибуток в сумі 827 тис. грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ