Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Працівники управління держслужби у Львівській області провели контроль в управліннях Львівської ОДА та територіальних підрозділах центральних органів виконавчої влади

З грудня 2005 року до травня 2006 року працівники управління державної служби у Львівській області провели контроль у 21 управлінні Львівської ОДА та 21 територіальних підрозділах центральних органах виконавчої влади, державної податкової адміністрації у Львівській області, — про це сьогодні, 21 червня 2006 року, під час прес-конференції повідомив начальник управління державної служби Головдержслужби України у Львівській області Ігор Микитин.
«В результаті виборів до органів місцевого самоврядування прийшло багато нових посадових осіб, зокрема, міських, сільських, селищних голів, їх заступників, секретарів рад, які потребують консультації щодо проходження служби в органах місцевого самоврядування, для яких це нова ділянка роботи, особливо на першому етапі їх діяльності. Зважаючи на це надається методично-консультативна допомога посадовим особам органів місцевого самоврядування всіх рівнів, — розповів Ігор Микитин. —  19 червня було проведено тренінг-семінар для осіб відповідальних за ведення кадрової роботи в радах. Коли ми їдемо в район то оглядаємо кадрову роботу РДА, а тепер почали звертати увагу на райради; до селищних і сільських рад ми ще не дійшли. І якщо ситуація у виконавчих органах державних структур більш-менш нормальна, то у радах вона бажає бути значно кращою».
Окрім того, проведено 5 тренінг-курсів для кадрових служб управлінь обласної державної адміністрації та РДА з питань прийняття на державну службу та 13 практичних семінарів з питань  впровадження системи «Картка» (інвентаризація державних службовців) ЄДСК «Кадри».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ