Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Працівники ВАТ «Завод «Львівсільмаш» знов звернулися до Михайла Сендака по допомогу

Профспілкові працівники ВАТ "Львівсільмаш" звернулися з листом до голови Львівської обласної ради Михайла Сендака, у якому виклали підсумки виконання плану санації підприємства і попросили вжити можливих заходів для відновлення платоспроможності боржника під час виконання санації. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.
"Невиконання інвестором п.№ ст.85 із забезпечення підприємства обіговими коштами в сумі 2 млн 615 тис. грн (хоч згідно з розрахунками спеціалістів заводу на вимогу профспілок потрібно 6 млн грн) в перший місяць його виконання призвело до зриву планів виробничої діяльності із забезпечення сільського господарства технікою на період весняно-польових робіт. Це значно ускладнить фінансовий стан підприємства після завершення санації. Відсутність обігових коштів створює напругу в колективі через незавантаженість працівників роботою. Невиконання цього пункту зірвало план модернізації та технічого переоснащення, а саме – ливарного виробництва, полімерних баків, обприскувачів», – йдеться в листі.
Працівники звернули увагу також на питання відшкодування ПДВ, що виникає в результаті передання майна інвестору, борг перед мобрезервом, іншими поточними кредиторами, що в сумі становить приблизно 13 млн грн, а також на експертну оцінку майнових комплексів на вулиці Шевченка 327, вулиці Зоряній 7, м. Добромиль, вулиці Харківська 11, смт. Брюховичі, вул. Ягідна 11.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ