Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Працівницю одного із відділів міграційної служби Львова викрито на хабарі

Фото Львівська обласна прокуратура
Фото Львівська обласна прокуратура
Фото Львівська обласна прокуратура
Фото Львівська обласна прокуратура
1/2
У Львові викрито начальницю одного із відділів міграційної служби. Про це повідомили 29 липня Гал-інфо у Відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За процесуального керівництва прокурорів Львівської обласної прокуратури викрито начальницю відділу одного із центрів оформлення документів ЛМУ ГУ ДМС у Львівській області на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, службовиця організувала систематичне вимагання у громадян України неправомірної вигоди за прискорення та безперешкодне виготовлення паспортів для виїзду за кордон.

Після одержання чергової суми неправомірної вигоди у розмірі 3 тис. грн, жінку затримано в порядку ст.208 КПК України. Загалом задокументовано отримання фігуранткою 8 тис. грн неправомірної вигоди.

Наразі тривають слідчі дії, вирішуються питання щодо повідомлення затриманій про підозру, обрання запобіжного заходу та відсторонення її від займаної посади.

Перевіряються факти можливої причетності керівництва ГУ ДМС у Львівській області.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Слідчого управління Головного управління Національної поліції Львівської області, за матеріалами Управління стратегічних розслідувань у Львівській області ДСР Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ