Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Праві сили Львівщини можуть об’єднатись на основі УНП і НРУ – Богдан Бедрило

„Тенденція щодо об’єднання правих сил Львівщини, які сповідують національно-демократичну ідею, є на часі і у зв’язку з політичною ситуацією з кожним днем зростає”, – повідомив „Гал-info” заступник голови Львівської обласної організації Народного Руху України Богдан Бедрило.
За його словами, Народний Рух буде брати участь в об’єднанні національно-демократичних сил і основою для такого об’єднання може стати підписана декларація між Народним Рухом України і Українською народною партією. „Ми дуже вдало почали цей процес, адже потрібно починати дане об’єднання із низів і розуміння такої потреби рядовими членами партії. Я вітаю ініціативу підписання домовленості про співпрацю з УНП і думаю, що наша домовленість про співпрацю може стати основою як для подальшого об’єднання демократичних сил Львівщини, так і для подання прикладу обласної співпраці на загальнодержавному рівні. Розуміння необхідності об’єднання і подальшої спільної співпраці розуміють члени усіх правих партій Львівщини, оскільки праві партії фактично не представлені у Верховній Раді. Потребу створення потужної партії демократичного спрямування розуміють і виборці, які розчарувались у сучасній політичній ситуації», – сказав Богдан Бедрило.
Він висловив переконання, що досягнути поставленої мети можна лише в разі об’єднання правих сил Львівщини, і «круглі столи» повинні стати традицією у співпраці правих сил і обговоренню політичної ситуації в державі». «Зараз у державі відбувається надзвичайно загрозлива ситуація, що і стимулює створення потужної правої сили. Народний Рух України готовий до цього об’єднання», – зазначив Богдан Бедрило.
Нагадаємо, вчора, як повідомляло «Гал-info”, відбулось засідання „круглого столу” з приводу можливого майбутнього об’єднання політичних партій правого спрямування, на якому були присутні обласні організації п’ятьох політичних сил, зокрема голова Львівської обласної організації УРП «Собор» Ірина Лукавецька, голова обласної організації ВО «Свобода» Ірина Сех, заступник голови ЛОО Народного Руху України Богдан Бедрило, заступник голови ЛОО Конгресу Українських націоналістів Микола Пшевлоцький та заступник голови ЛОО Української народної партії Ярослав Тимчак, які висловились за можливе об’єднання правих сил Львівщини.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ