Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Правління та колектив ВАТ «Кредобанк» перекажуть свій одноденний заробіток на потреби дітей-сиріт та людей похилого віку

Правління та колектив ВАТ «Кредобанк» звернулися до всіх мешканців Львова, до організаторів і спонсорів відзначення річниці міста, до органів влади і підприємців та до тих, кому не байдужа доля нашого народу, із закликом „не перетворювати ювілей 750-річчя Львова у дводенну ейфорію і щедрість на заходи, що не пов’язані з піклуванням про гідне життя громадянина”, та заявили, що передають свій одноденний заробіток на потреби дітей-сиріт і людей похилого віку, - повідомили „Гал-іnfо”  у прес-центрі ВАТ „Кредобанк”.

 „Ми вважаємо, що нині першочерговим завданням міської громади і керівництва Львова є турбота про достойне життя дітей-сиріт і людей похилого віку, тих, хто не може самотужки змінити своє життя на краще без допомоги суспільства. Тому правління та колектив ВАТ «Кредобанк», продовжуючи свою семирічну благочинну місію, 28 вересня 2006 року прийняли рішення про переказ свого одноденного заробітку у сумі 76 900 гривень дітям-сиротам, які виховуються та навчаються у будинках-інтернатах, і самотнім людям похилого віку, які живуть у геронтологічних закладах. Загалом за сім років „Кредобанк” на благодійні цілі надав майже півтора мільйона гривень адресної допомоги.
Також ВАТ «Кредобанк» разом з Видавничим домом «Ін Юре» і ЗАТ «Холдингова компанія «Кепітал Менеджмент Груп» зробили цінний духовний і культурний подарунок Львову – видали до 150-річчя від дня народження Івана Франка твори українського класика. Частину тиражу „Кредобанк” передав Львівському національному університету ім. Івана Франка. Унікальну книгу ректор Іван Вакарчук презентував цими днями Міжнародному науковому конгресу «Іван Франко: дух, наука, думка, воля», учасники якого представляють у Львові 17 країн світу”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ