Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Правонаступником «Газовик-Скала» затверджено новостворений футбольний клуб «Львів»

У вівторок, 23 травня, Бюро професійної Футбольної Ліги затвердило наступником на базі ФК «Газовик-Скала» новостворений футбольний клуб «Львів». Так з інціативи Юрія Кіндзерського та екс-футболіста Святослава Заремби було порушено питання про створення нової команди. Таким чином «Газовик-Скала» передав права на участь у першій лізі новоствореній команді «Львів». Спортивним директором обрано Святослава Зарембу. Хто буде тренувати ФК «Львів», ще точно невідомо, також не визначено ні основного складу, ні де буде проводити тренування новосформована команда.

 Футбольну команду «Газовик-Скала» тривалий час фінансувала НАК «Нафтогаз України». Після виборів 26 березня, Кабмін прийняв постанову, згідно з якою НАК «Нафтогаз України», забороняється надавати фінансову допомогу будь-яким неприбутковим організаціям.  В результаті фінансування футбольного клубу «Газовик-Скала» було врізано, а так постало питання про участь в першій лізі 2005-2006 років. Про це повідомив президент новоствореного ФК «Львів» Юрій Кіндзерський.
На даний момент «Газовик-Скала» у турнірній таблиці першої ліги чемпіонату України перебуває на 5 місці, набравши при цьому 49 очок.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ