Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Правоохоронні органи Львівщини знали, що на Рокіро готується замах, — Антон Ружицький

Правоохоронні органи Львівщини знали, що на кримінального авторитета Рокіро готується замах. Принаймні так запевнив „Гал-info” член комітету Верховної Ради з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією Антон Ружицький. За словами нардепа, вчора він зустрічався „з авторитетними людьми з МВС, які повідомили, що львівська міліція мала оперативну інформацію про замах на Миколу Лозинського, але жодним чином на неї не відреагувала”.
„Я вважаю, що не треба було чекати реального вбивства, володіючи перевіреною інформацією щодо підготовки замаху, львівські правоохоронці могли імітувати це вбивство, сховати людину хоч на півроку, і разом із самим Лозинським шукати людей, які могли його „замовити”. Треба грати в гру, а не тупо чекати, поки щось станеться, як робить наша міліція. За 15 років незалежності в нас фактично не ведеться ніяка профілактична робота в цьому плані, скоєно близько 25 замовних вбивств, жодне з яких не розкрили”, — вважає Антон Ружицький.
Народний депутат різко негативно оцінив криміногенну ситуацію у Львові, зазначивши, що сьогодні наше місто нагадує маленьке Чикаго початку 20 століття. Поряд з тим, вбивство кримінального авторитета Рокіро пан Ружицький не називає резонансним.
„Я не скажу, що це резонансне вбивство, резонансними були вбивство Сенчука чи Дацка, а це просто чергова розборка між бандюками”, — говорить народний депутат.
Нагадаємо, кримінального авторитета Миколу Лозинського на прізвисько Рокіро розстріляли у салоні власного авто „Мерседес-Бенц” 10 січня 2007 року близько 16 години на проспекті Чорновола, 59. Невідомий на автомашині ВАЗ-2109 під’їхав до автомашини потерпілого і зі сторони сидіння пасажира вистрілив чотири рази. Чоловік загинув на місці злочину, а його дружину, яка була за кермом автомобіля, госпіталізували.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ